Dan Alexa, declarație surprinzătoare înaintea derby-ului: ”Mai degrabă face Steaua asta decât….”


Antrenorul Dunării Călărași, Dan Alexa, a oferit un interviu pentru gsp.ro în care a vorbit despre derby-ul de duminică, Dinamo-Steaua, de pe Național Arena.

”O să fie mereu Derby de România! Vedeți și voi ce se întâmplă în tribune la astfel de meciuri. Și, dacă vă uitați, Dinamo a cam încurcat-o pe Steaua în ultimii ani indiferent de ce probleme avea echipa. Eu cred că o s-o încurce și anul ăsta. Vor vrea să se autodepășească! Chiar dacă Dinamo a jucat prost, a primit un singur gol în ultimele trei meciuri. Și ăla de la Călărași! Dinamo este în proces de reconstrucție, vin jucători noi. Jucători pe care Rednic îi știe și nu mai riscă. Dacă ratează transferurile o să le fie foarte, foarte greu, pentru că toți își pun speranțe în jucătorii ăștia.

Contează enorm experiența de pe bancă! Jucătorul simte presiunea! Steaua e pe locul 2, e presiune, nu stă deloc bine moral. Dinamo trece printr-o perioadă neagră, dar acum antrenorul e baza! Rednic are experiența derby-urilor și asta poate să fie decisiv. Ce ironii vor fi dacă bate Dinamo… Oricum, va câștiga cine o să fie mai organizat în apărare!

Cred că e mai ușor să ia Steaua titlul, deși o văd pe CFR favorită! Dinamo a pierdut foarte multe puncte, are doar 16 și e nevoie de 40-41 ca să ajungă în play-off. Și mai sunt 12 meciuri… Este foarte greu să aibă un parcurs aproape perfect. Degeaba au venit jucători cu CV dacă ei n-au mai jucat de nu știu cât timp și nu sunt pregătiți”, a declarat Dan Alexa.

”Cred că Dinamo a făcut o mare greșeală când l-a dat afară pe Grozav. Cei de acolo nu știau cum e Gicu Grozav când l-au adus? Ce contează că a bătut „scăriță”? Dacă dădea gol era cel mai mare fotbalist! Ei știau foarte bine când l-au luat că nu are meciuri în picioare, că e nepregătit. Toți îl știau pe Gicu. Din punctul meu de vedere, au făcut o mare greșeală că l-au dat afară”, Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași

„Derby-ul meu special a fost în 2004, în Ștefan cel Mare. Atunci a căzut nea Ando în genunchi (foto jos) când voia să se ducă să se bucure cu galeria! Gol Fane Grigorie cu capul în 90+3, din pasa lui Naidin. Meciul care ne-a făcut campioni în anul eventului” Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași

Citește și:

FOTO El e Ronaldo al lui Dinamo. Cum s-a fotografiat un fotbalist

Previous Arbitru de Champions League pentru Dinamo-FCSB. Cine va oficia partida
Next FOTO El e Ronaldo al lui Dinamo. Cum s-a fotografiat un fotbalist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *