Dacian Varga: „Pierd toate meciurile”


-->
Dacian Varga, jucător format la clubul din Ștefan cel Mare, și care de-a lungul carierei a îmbrăcat tricoul mai multor formații importante din primul eșalon, precum Sportul Studențesc, Unirea Urziceni, cu care a reușit să ia și campionatul, CSU Craiova sau ASA Târgu Mureș, nu are încredere în Dinamo că se poate salva în acest play-out.

Acesta crede că nivelul slab al Ligii 1 se datorează în primul rând jucători și nu conducătorilor din FRF.

“Ce treabă are Burleanu? Intră Burleanu în teren? Cred că jucatării sunt de vină, dacă e să mă întrebi. A dat Burleanu pe lângă poartă? Vorbeam și înainte de emisiune, ce jucători străini vrei să-ți vină pe 2000 de euro? Pe 2000 vine, de 2000 joacă”, a declarat Dacian Varga.

Dacian Varga despre Dinamo

“Toate echipele din play-out vor câștiga cu Dinamo, eu așa cred. Îmi cer scuze dinamoviștilor, dar la ce echipă au săracii… Nici eu nu-mi doresc să cadă Dinamo, dar la ce văd, să primești gol de la 30 de metri din lovitură liberă, cu latul, pe mijlocul porții, ferească Dumnezeu. Doar dacă stăteai pe loc îți venea mingea în cap și tot nu luai o asemenea penibilitate de gol”, a spus Dacian Varga pentru Sport Total FM.

Citește și:

Bănel Nicoliță, decizie dură: ”E timpul”

Previous Nasser Chamed și-ar dori transferul la Dinamo
Next Radoslav Dimitrov „Nu există milă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *