Dacă el nu e, nimic nu e


Dinamo trece prin cea mai mare criză de rezultate din ultimii ani, iar cauzele sunt multe, dar una este majoră.

Lipsa căpitanului Nistor și-a pus amprenta de fiecare dată în ultimii ani asupra echipei din Ștefan cel Mare. Se spune că o echipă nu stă într-un singur jucător, dar Dinamo chiar stă în Nistor. Când el nu joacă, echipa ori nu câștigă, ori o face printr-un mare noroc. Dan a fost cel mai bun pasator din Liga 1 în sezonul trecut și Mircea Rednic chiar recunoștea că dacă s-ar fi putut baza pe Nistor în decembrie, când el a fost accidentat, Dinamo ar fi fost sigur în play-off.

hotel iceberg balcic-->

Alte episoade cu Dan Nistor:

Vara 2017 – căpitanul a fost îndepărtat de Cosmin Contra de la Dinamo după ce echipa din Ștefan cel Mare se bătuse la titlu cu șanse reale și a câștigat Supercupa României. Lui Nistor i s-a spus clar că vine Albin și n-o să mai aibă unde să joace și mai bine să plece la CFR. Fără Nistor, echipa din Ștefan cel Mare un început de sezon 2017-2018 foarte prost și deja suporterii își doreau ca Contra să plece, reproșându-i cedarea mijlocașului în Ardeal. ”Guriță” a plecat atunci la echipa națională, unde este și astăzi, iar în locul său a venit Miriuță, care l-a readus în iarnă pe Nistor la echipă.

21 septembrie 2018 – Florin Bratu i-a reproșat lui Nistor că-și dorește o eventuală plecare la FCSB. Atunci căpitanul nu s-a mai ridicat la nivelul său din cauza discuțiilor aprinse pe care le-a avut cu antrenorul și conducerea a decis rezilierea contractului ”Mitralierei” și mărirea salariului căpitanului

13 octombrie 2018 – Mircea Rednic a înțeles de cum a venit la Dinamo cât de important este Nistor la echipă. A încercat să și-l facă prieten, chiar dacă primise avertizări din lumea fotbalului că mijlocașul este unul cu personalitate puternică. Nistor a evoluat bine în mandatul ”Puriului”, dar s-a accidentat în decembrie și la fel ca acum, echipa n-a jucat nimic în lipsa lui.

vara 2019 – Dinamo îl schimbă pe Rednic cu Eugen Neagoe, Dan Nistor face o pregătire foarte bună de vară, dar se accidentează într-un meci de pregătire de la Săftica, chiar înainte de începerea sezonului. Fără Nistor pe gazon, echipa din Ștefan cel Mare a acumulat doar 3 puncte în 6 meciuri. Revenirea căpitanului în repriza a doua a revitalizat meciul cu Chindia din etapa trecută, unde a marcat un gol și a creat mai multe ocazii pentru Dinamo. Să sperăm că Nistor nu va mai avea probleme medicale și din etape viitoare se vor întoarce victoriile.

Previous Un dinamovist face o analiză pertinentă a transferurilor. Pe cine-ar vrea la Dinamo
Next A apărut primul nume de fotbalist cu care negociază Dinamo. E un fost căpitan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *