--> -->

Cuvinte dure din partea unui rival


-->
Mihai Stoica a vorbit despre situația de la Dinamo, care va juca în mod cert barajul, după ce a pierdut confruntarea cu CS Mioveni, scor 0-2. Managerul general al FCSB-ului este de părere că la Dinamo, pe lângă alte probleme, au fost probleme și din partea conducerii, amintind de felul în care mai mulți jucători de la Gaz Metan au venit în echipa „câinilor” din cauza problemelor financiare de la club.

„A avut ocazii și Dinamo, dar Dinamo se pregătește pentru baraj, clar, iar Mioveni a cam scăpat de baraj, Chindia are meciuri grele.

Uhrin a făcut experimente. Hermannstadt are drept de promovare, li s-a aprobat planul de reorganizare.

Eu i-am văzut pe Hermannstadt, credeam înainte de meciul cu U Cluj că pot să bată Dinamo la baraj, dar după meciul ăla nu mai cred”.

„Nu mi se mai pare mare diferență între Dinamo și alte echipe mai bune din Liga 2. E o problemă a conducătorilor, nu e prea fair-play din partea mea, dar cum te pregătești tu? Dacă nu avea Gaz Metan problemele acelea, de unde luai jucători.

Mediaș defila cu Dinamo dacă avea echipa de la începutul sezonului, iar Dinamo retrograda direct”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„E o obișnuință ca Dinamo să piardă meciuri, dar e dificil să apari la interviuri și să găsești scuze. Eu rămân la părerea mea și sunt sigur că Dinamo se va salva de la retrogradare, vor avea fanii în spate, vor interveni alte lucruri”.

„Am crezut mereu că vor juca cu frații lor de la U Cluj, dar acum cred cu tărie că vor juca cu Hermannstadt. Mioveni nu a adus jucători, ei au rămas cu jucători care au o vârstă și care au jucat mult timp în Liga 2.

Dar acolo e Pelici, de-asta nu am crezut că vor fi o retrogradată clară”, a mai spus MM Stoica.

Citește și:

Pelerinaj de Florii azi în Capitală

Previous Chirilă: „Dacă mă ascultau, era retrogradată”
Next Programul etapei cu numărul 6

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *