Cuvinte dure din partea lui Mureșan: „Unii de la noi sunt foști fotbaliști”


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
FC Voluntari – Dinamo 2-1. Iuliu Mureșan, președintele „câinilor”, și-a pus la zid jucătorii.

„Cei care sunt datori sunt jucătorii. Noi, ca administrație, am reușit să dăm salariile la zi. Am deblocat transferurile, azi s-a întocmit planul de reorganizare, am scăpat și de depunctare”, a declarat Mureșan la final.

„Din păcate, nu-i acea stare de spirit necesară unei victorii”, a completat oficialul „câinilor”.

„Am adus 8-9 jucători, a venit și Mircea Rednic, a adus și el 5 jucători, și totuși nu se schimbă nimic. De fapt, unii sunt foști jucători. Sunt îngrijorat și foarte nemulțumit”.

Am avut și două pauze de două săptămâni. Așteptam să obținem măcar un egal azi… Tot sperăm că schimbăm luna viitoare, la iarnă, însă nu poți aduce 100 de jucători.”, a declarat Iuliu Mureșan la finalul meciului.

Dinamo rămâne penultima în Liga 1, la 6 puncte de de primul loc de baraj și la 8 lungimi în urma poziției care i-ar permite 100% rămânerea în Liga 1. Dincolo, FC Voluntari, revelația acestui sezon, urcă pe 4 și o egalează pe Universitatea Craiova la puncte (28).

Citește și:

Gabi Torje, deznădăjduit după înfrângerea cu Voluntari

-->
Previous Gabi Torje, deznădăjduit după înfrângerea cu Voluntari
Next Deian Sorescu: „Și-au dorit mai mult victoria”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *