Curg ofertele din Liga 1 pentru Papazoglou. Ce vrea atacantul grec


Dinamo s-a despărțit zilele trecute de Athanasios Papazoglou, după acuze reciproce. Grecul poate continua în Liga 1 ca adversar al roș-albilor, rămâne de stabilit dacă va dori acest lucru întrucât are soția însărcinată și aceasta este o prioritatea pentru el. A promis să dea un răspuns la începutul săptămânii viitoare.

În afara celor de la FC Voluntari care au și confirmat interesul pentru atacantul ce-a punctat de 4 ori în Ștefan cel Mare, și Sepsi Sfântu Gheorghe este interesată de serviciile jucătorului ex-dinamovist. Depinde de Papa ce va alege. ”Suntem în tratative cu el și-a rămas să ne dea un răspuns. A plecat până acasă, soția lui este gravidă și grecul ne va oferi răspunsul zilele viitoare. Cristiano Bergodi îl dorește foarte mult. Voluntariul i-a făcut o ofertă foarte bună, știe că va fi titular aici”, a declarat Ioan Andone, managerul ilfovenilor.

Papa ar fi tentat mai degrabă de Voluntari decât de Sepsi pentru a fi aproape și de familie, și fiindcă s-a adaptat la viața de București, el locuind foarte aproape de posibilul său viitor loc de muncă.

Citește și:

Previous Peticeală! Ce se va întâmpla în perspectiva meciului Dinamo - Craiova + Cine vine la stadion
Next Rivaldinho aproape să se întoarcă în România. Se va lupta cu ”câinii” pentru play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *