Curătenie de iarnă. Răzvan Zăvăleanu despre plecări: „Are putere absolută”


La Dinamo vine curățenia de iarnă. Mircea Rednic nu pleacă de la Dinamo și are susținerea totală a conducerii pentru a da afară ce jucători vrea de la formația din Ștefan cel Mare.

„În iarnă urmează să reducem lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Domnul Rednic are un buget care trebuie să-i cuprindă pe cei 25 de fotbaliști.

Cei care au venit după ce am scăpat de interdicția de trasferuri au cu toții clauză de reziliere unilaterală. E clar că Rednic nu se înțelege cu anumiți jucători, dar nu vreau să nominalizez pe cineva acum” a spus Răzvan Zăvăleanu, în direct la emisiunea „Fotbal Club”. de la Digi Sport.

Cine s-ar afla pe „lista neagră” de la Dinamo: Cosmin Matei, Steliano Filip, Mihai Neicuțescu, Robert Moldoveanu, Cătălin Țîră, Constantin Nica, Alin Dudea, Geani Crețu, Răzvan Popa, Andreas Mihaiu

Zăvăleanu: „Preferăm să-i împrumutăm pe jucătorii tineri”

Dinamoviștii și-ar dori ca mulți dintre fotbaliștii tineri din propria pepinieră să fie cedați sub formă de împrumut, nicidecum să fie cedați definitiv: „Preferăm să împrumutăm jucătorii tineri în Liga 2 sau chiar în Liga 1. Ideea e că trebuie să rămână 25 de jucători”.

„Mircea Rednic are putere absolută pe partea sportivă. Îi dăm credit și suntem consecvenți acestui princpiu. Sunt de acord cu Mircea Rednic în tot ce ține de partea sportivă” Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

-->
Previous Prunea: „Românii sunt tratați altfel”
Next Începe revoluția la Dinamo. Anunțul lui Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.