Cumpără Rednic clubul acum? Răspunsul lui Alexandru David


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a răspuns la întrebarea dacă clubul va fi vândut sau nu până la urmă lui Mircea Rednic.

”Nu știu dacă cumpără clubul acum și nu asta este important în acest moment. Important este că Rednic este garanția profesionalismului pentru noi și ne-a demonstrat deja că face tot ce ține de el pentru a redresa corabia. Noi trebuie să-i acordăm continuitate cu orice preț și încrederea noastră pe termen nelimitat. Eforturile îi vor fi răsplătite, sunt convins de acest lucru. Văd foarte multe ”voci avizate” care îi judecă munca artificial sau cu rea credință sau din neștiință. Cel mai important este ca suporterii să știe adevărul. Mircea Rednic este implicat 100% în tot ce ține de Dinamo în acest moment. De la chestiuni legate de masa jucătorilor, susținătoare de efort, până la chestiuni macro, întreaga lui energie este canalizată pentru a reuși în această provocare pe care o are”, a declarat Alexandru David pentru Gazeta Sporturilor.

”Clubul este de vânzare de aproape 2 ani. Credeți că există 15-20 de dinamoviști pe care clubul i-a ajutat, care ar putea să riște fiecare 300.000 de mii de euro, astfel încât să cumpere clubul și să facă ei treaba mai bine? Eu vă spun că nu există. Pentru că nimeni nu vrea să riște. E mai comod să stai pe margine și să fii nemulțumit. Uite că Rednic o face”. Alexandru David, președinte Dinamo

-->
Previous Explicațiile ratării unui al doilea an: ”Eu sunt vinovat”
Next I-a învins pe ”câini” și-a semnat cu o rivală a lui Dinamo! Transfer important pe ultima sută de metri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *