Cum vrea să ajute programul DDB clubul


Dinamo continuă să fie susțină puternic de fani, în ciuda rezultatelor dezastruase din ultimele 3 sezoane. Programul DDB a crescut puternic din momentul în care Negoiță a anunțat că va vinde clubul pe un leu. De atunci, aceștia au salvat echipa în mai multe rânduri: au luat licența, au plătit jucători, au oferit bonusuri fotbaliștilor și au scăpat echipa de la posibile depunctări.

Programul DDB a pus în vânzare bilete virtuale, la costul de 10 lei/bucata. Astfel, dacă vor fi vândute toate cele peste 50.000 de bilete virtuale, se vor strânge peste 100.000 de euro.

Comunicat DDB

„În urmă cu patru ani am început împreună un drum către un Mare Dinamo. A fost visul nostru, de a salva Dinamo, vis pe care ți l-am împărtășit și ne bucurăm că ai ales să ni te alături. Din păcate, nu a fost deloc un drum ușor, au fost mulți care și-au dorit ca acest club să dispară, doar lupta noastră comună a făcut să mai putem vorbi astăzi despre un Dinamo în viață. Am reușit împreună alături de tine să evităm falimentul și dispariția în câteva rânduri. Chiar dacă a fost teribil de greu, chiar dacă visul nostru pentru un mare Dinamo a fost transformat într-o luptă pentru existență, nu am renunțat nici o clipă la acel vis care ne-a unit pe toți: Dinamo în viață și în drum spre un Mare Dinamo.

Urmează o nouă pagină de istorie pe care te invităm să o scriem împreună. Va fi un pas extrem de important în lupta noastră pentru a nu pierde ceea ce iubim. Putem pierde meciuri, putem accepta înfrângeri, dar nu putem renunța niciodată la ceea ce iubim.

Lupta noastră continuă și vă continua până când visul nostru va deveni realitate. Pentru a avea un mare Dinamo trebuie să trecem împreună și peste acest hop. Te așteptam pe 21 la Cluj.

Sunt bilete virtuale disponibile pe Arena Națională. Orice bilet achiziționat înseamnă enorm în lupta pentru salvarea clubului.

CUMPĂRĂ BILETE

Suntem nevoiți să rezistăm dacă vrem să existăm.

HAI DINAMO!” – se arată în comunicatul DDB-ului

Citește și:

Becali acuză grav: ”Se bagă Securitatea”

-->
Previous Anunțul PCH: „Va fi o deplasare istorică”
Next Mureșan a plecat de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.