Cum vrea Gigi Becali să-l ”fure” pe Nemec


Nu este o noutate că Gigi Becali l-a pus în capul listei de transferuri pe Adam Nemec, atacantul roș-albilor care deși nu a impresionat în acest sezon prin reușitele sale este apreciat de suflarea dinamovistă pentru lucrurile bune pe care le-a făcut sezonul trecut.

Se pare că șefii lui Dinamo i-au propus mărirea salariului lui Nemec, pentru ca acesta să mai prelungească înțelegerea scadentă în vară cu încă un an, dar acesta evită deocamdată să dea un răspuns final.

Gazeta Sporturilor scrie că Adam Nemec a fost deja contactat de FCSB fără acordul oficialilor dinamoviști, lucru care poate fi sancționat de regulament având în vedere că vârful slovac intră în ultimele șase luni de contract abia în iarnă.

Oferta salarială a lui Gigi Becali a fost de 200.000 de euro pe an, plus o sumă considerabilă la semnătură. Adam a evitat momentan să dea un răspuns ferm. Mutarea are șanse mari să se realizeze având în vedere că Nemec are stipulat în contact că în cazul vânzării sale va primi un procent din suma de transfer. Rămâne de văzut dacă el va rămâne fidel lui Dinamo sau va alege să meargă în curtea marii rivale.

Citește și:

VIDEO Nemec, erou în Slovacia! Vezi ce a reușit

-->
Previous DECLARAȚII Adi Mutu a luat decizia! Ce va face "Briliantul"
Next Răzvan Burleanu, despre venirea lui Mutu la FRF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *