Cum vrea Burcă să ajungă cu Dinamo în Liga 1: ”Așa trebuie”


Ovidiu Burcă vrea să împlinească visul tuturor suporterilor dinamoviști, de a realiza o minune și de a promova cu Dinamo în Liga 1 după un sezon destul de greu.

”E important să iei pulsul Ligii 1, să-i vezi pe tineri că joacă degajat, dezinvolt. Trebuie să vezi (n.r. cum se joacă în Liga 1), privind în perspectivă, dar mi-e cumva teamă să privesc atât de departe.

Deocamdată avem un meci la Dej, vrem să-l pregătim cât putem noi de bine, pentru asta a fost binevenit acest meci.

E important că vezi care mai e nivelul Ligii 1, în perspectiva barajului mă va ajuta.

Știți cum e, când joci cu o echipă de eșalon inferior, vii mai relaxat, invers, cei care vin să joace cu o echipă de eșalon superior vor să arate că și ei merită să joace acolo. E normal, sunt amicale, nu au atât de multă relevanță, dar a fost un antrenament bun.

Au fost câteva contre în amical, se mai întâmplă, bine că nu au degenerat lucrurile. N-am avut accidentări, asta contează pentru ambele echipe.

Noi, indiferent de ligă, reprezentăm Dinamo, trebuie să ne prezentăm la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de complex, fără simț al inferiorității. Reprezentăm un club mare din România și așa trebuie să ne comportăm”, a declarat Burcă.

Citește și:

Dorinel Munteanu despre națională: ”Asta e important”

Previous România, pas cu dreptul spre Euro 2024
Next Revine la Dinamo: ”Timp record”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *