Cum vede Giani Kiriță sezonul acesta pentru Dinamo


Giani Kiriță este cunoscut ca un ”câine” pur sânge care suferă de pe margine din cauza situației de la Dinamo și a declarat în diverse rânduri că ar fi gata oricând să pună osul la treabă să ajute echipa. Dar nimeni nu a apelat la serviciile sale și el e pesimist în ceea ce privește viitorul echipei cu actualul finanțator.

”Anul ăsta este un proiect în care sincer arată altfel decât anii trecuţi, adică cei de acolo au spus că merg pe un proiect bazat pe mulţi tineri şi aşteptăm rezultatele. Să vedem ce se va întâmpla, dacă vor merge pe aceeaşi linie, cu aceiaşi tineri de care se vorbeşte.

Nu ştiu dacă putem să emitem pretenţii la titlu, dar sperăm să facem o echipă încât să ne putem bate la titlu. O echipă care să bată FCSB-ul, CFR-ul şi să se bată la titlu şi dacă, cine ştie, conjunctura îi poate permite să se bată la titlu, atunci se poate vorbi şi de asta.

E greu pentru că este o echipă tânără, fără experienţă şi unei astfel de echipe îi trebuie timp şi multă răbdare. În lotul lui Dinamo sunt 3-4 jucători cu experienţă, eu am spus-o că îi mai trebuie 3-4 jucători cu experienţă şi atunci putem să aspirăm să ne batem la titlu, dar deocamdată astea sunt posibilitaţile la Dinamo, poate cei de acolo îşi dau seama că mai trebuie aduşi jucători cu experienţă şi atunci se vor face şi investiţiile astea”, a spus Giani Chiriţă în exclusivitate la Telekom Sport.

Previous Cel mai bun pasator din Liga 1 în activitate e dinamovist
Next Mircea Rednic, declarație TARE înaintea derby-ului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *