Cum va comemora Cordoba un an de la moartea lui Ekeng


Sâmbătă, 6 mai, se împlinește un an de la dispariția lui Patrick Ekeng, fostul jucător al lui Dinamo, care a decedat pe teren în timpul unui meci cu Viitorul, din sezonul trecut al Ligii 1. Ex-atacantul camerunez va fi comemorat în Spania, de fostul său club, Cordoba.

Spaniolii au anunțat, vineri, că Patrick Ekeng va avea parte de un moment special la meciul din Segunda Division dintre Getafe și Cordoba, programat duminică, 7 mai, de la ora 19:00, scrie digisport.ro.

În acest moment, la Getafe joacă Paul Anton, care era coleg cu Ekeng în momentul în care fostul atacant a decedat pe teren. Atunci, mijlocașul central era căpitanul lui Dinamo și a fost integralist în meciul cu Viitorul, de pe 6 mai 2016 (3-3 VIDEO), care a fost umbrit de tragedia dispariției fotbalistului din Camerun. Anton e împrumutat de la Dinamo până la finalul sezonului, iar Gică Craioveanu, consilier al președintelui de la Getafe, susține că i-a mulțumit pe spanioli și sunt șanse să fie cumpărat definitiv.

Potrivit anunțului din Spania, jucătorii Cordobei vor purta banderole negre pe brațe, iar la fotografia oficială dinaintea începutului partidei, căpitanul va arbora un tricou al clubului, inscripționat cu numele lui Ekeng și numărul 4, cel pe care l-a purtat în sezonul 2014-2015 la gruparea andaluză.

Nu e primul gest admirabil făcut de Cordoba în amintirea lui Patrick Ekeng. Anul trecut, la primul meci jucat după decesul camerunezului, fotbaliștii formației andaluze au purtat tricouri cu mesajul ”Nu te vom uita niciodată, Patrick”, iar tabela de marcaj a afișat o fotografie cu Ekeng în tricoul Cordobei, alături de mesajul: ”Odihnește-te în pace!”.

Citește și:

Ce va face Paul Anton din vară

-->
Previous Ce va face Paul Anton din vară
Next Ce portar ar putea veni la Dinamo din vară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.