Cum va aborda Uhrin meciul cu UTA


Dinamo mai are un meci până la meciurile de baraj. Dacă astăzi va bate ”U” Cluj, Dinamo va juca la baraj cu FC Hermannstadt. Uhrin nu se va baza pe Cosmin Matei (30 de ani) la meciul cu UTA, din ultima etapă a play-out-ului. Indisponibili sunt și Ahmed Bani, Deniz Giafer și Marius Tomozei.

Matei a fost înlocuit în minutul 78 al meciului dintre FC Botoșani și Dinamo de vineri, scor 2-3, și la finalul partidei a apărut cu o fașă în jurul brațului drept.

Controlul efectuat a relevat că a suferit un traumatism la umăr, astfel că Matei va fi menajat în această săptămână, astfel încât să fie apt la meciurile de baraj, programate pe 22, respectiv 29 mai.

Alți jucători care nu vor putea fi utilizați cu UTA sunt:

  • Ahmed Bani, care va începe antrenamentele de grup abia zilele următoare după ce a suferit o accidentare serioasă la gambă.
  • Marius Tomozei și Deniz Giafer, ambii în proces de recuperare.

Pe cine s-ar putea baza

În schimb, Dusan Uhrin jr. se va putea baza pe atacantul Segbe Azankpo și pe aripa Antonio Bordușanu. Cel din urmă a acuzat dureri la umăr în timpul partidei cu FC Botoșani, dar de mâine se va putea antrena normal.

Iar excluderea lui Azankpo din lotul pentru meciul împotriva moldovenilor a fost o decizie pur tehnică. Atacantul din Benin este apt de joc.

„Nu mă gândesc cu cine va fi barajul, mă aștept la un duel foarte tare. O să mai schimb primul 11 cu UTA, apoi să fim pregătiți pentru baraj.” – Dusan Uhrin jr, antrenor Dinamo

Citește și:

Grindeanu, revoltat că hocheiștii României au cântat imnul Ținutului Secuiesc: ”Gest infam”

Previous Cele 5 variante pentru noua siglă
Next Ce mai face fundașul lui Dinamo, Tomozei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *