Cum umfla Negoiță prețurile la Dinamo: „Mi-a spus Rednic”


Dinamo e pe marginea prăpastiei din cauza faptului că a fost condusă extrem de prost, iar patron a fost un om pe care nu l-a interesat performanța, ci doar propriul buzunar. Asta susține Cornel Dinu, care explică de ce sunt atât de mari datoriile clubului din Ștefan cel Mare.

„Știam despre datorii din luna noiembrie. Pentru plata salariilor trebuie 500.000 de euro și 180.000 de euro pentru licenţă. În plus, suma de 800.000 de euro reprezintă aşa-zisa datorie de căpuşare, făcută de întreprinderile lui «Nevoiţă». Îmi spunea Mircea Rednic că «Îmi dădea o sticlă de vin care costa 18 sau 20 lei şi el o deconta la 80 de lei».

Anul trecut, a venit băiatul de la copii şi juniori și mi-a zis: «Nu mai suport! Am cerut 50 de mingi pentru copii şi juniori şi mi-a dat 5. Mi-a cerut să micşorez porţiile de muşchi de vacă. Şi am plecat, pentru că nu mă ocup de reţete».

Deci datoriile sunt de două milioane şi ceva de euro. E adevărat că nu se cunoaşte ce e către terţi, iar «Nevoiță” a externalizat serviciile. A zis şi el «Cât e muşchiul la masă? Tăiem din el. Cât e vinul? Pune că e de 6 ori mai scump. Cât e meniul? 30-40 de lei? Pune-l de 120. Acum știți de unde vine datoria un milion şi ceva către societăţile ce au făcut asta? Ca să nu mai spun de chirii, motorină şi altele”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește și:

Pregătiri de Paște pentru Familia Regală a României

Previous Clubul sub stăpânirea lui Negoiță: ”Mă întreabă nevastă-mea, intrări și tu, nimic?”
Next Și steliștii donează pentru salvarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *