Cum trăiește familia Ciobotariu meciul Dinamo-Botoșani


Denis Ciobotariu se va confrunta în premieră cu tatăl său, Liviu Ciobotariu, duminică seară, pentru un loc de play-off. Miza este uriașă, tocmai de aceea cei doi nu și-au vorbit în ultimele zile. S-au evitat! Antrenorul Botoșaniului a recunoscut că este pus în fața unei situații ciudate, atât el, cât și juniorul, cât și mama acestuia.

„Sincer, săptămâna asta n-am vorbit deloc cu el! După reușitele lui sau ale echipei, îl sunam, discutam, doar că am evitat de data aceasta. N-am vrut și nu vreau să pun copilul sub presiune! O să ne salutăm, o să ne pupăm după meci. O să evit această chestie înainte. Dacă o să-l văd, vă dați seama că n-am cum să mă prefac că nu-l cunosc, dar doresc să evit orice întâlnire înainte. E prima oară când nu vorbim o perioadă atât de lungă, e foarte ciudat. Până la urmă, vedem după meci care e mai bun, eu am stat să fac calcule doar pentru Botoșani, nu m-am gândit și la Dinamo”, a povestit Ciobi senior pentru Gazeta Sporturilor.

Soția lui Liviu, Carmen, l-a însoțit pe cel mic la multe dintre antrenamentele de la juniorii „câinilor”:

”Am vorbit cu ea, încă nu s-a hotărât cu cine va ține. Nu cred că Denis o să joace. De fapt, nu știu, însă mă iau după ce a jucat Dinamo în meciurile precedente. Rednic a sudat un cuplu bun de stoperi, nu cred că Denis va fi folosit nici în dreapta”, a mai zis Ciobi.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Hladik. De ce nu a fost prezentat

-->
Previous L-A ENERVAT. Un adversar anunță: ”O să le iau campionatul celor de la FCSB”
Next Un nou ”caz Tade”? A sosit la Dinamo, dar s-a rupt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *