Cum se SCUZĂ conducerea lui Dinamo în fața suporterilor


Dinamoviștii sunt supărați de faptul că echipa lor de suflet a ratat play-off-ul și va juca în această primăvară în play-out, putând să obțină maximum locul 7 la finalul campionatului. Poziție pe care au mai terminat de două ori în istoria grupării. Cel mai jos, ”câinii” au încheiat un sezon competițional pe locul 8, de trei ori.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, în care a făcut o analiză dură situației de la Dinamo și i-a arătat cu degetul pe ”specialiștii din fotbal” pentru ceea ce a ajuns echipa, nominalizându-i pe Mutu, pe Contra și pe Miriuță, președintele dinamovist Alexandru David a avut și-un mesaj pentru suporteri. Pentru cei ce pătimesc sincer pentru formație, pentru miile de oameni ce umplu stadionul la derby-uri, pentru cei care mai rezistă și vin în Ștefan cel Mare la meciuri, pentru cei peste 600 de ”ultrași” ce vor merge să susțină echipa la Craiova.

”În primul rând, ne cerem scuze public pentru contraperformanța aceasta. Le mulțumim suporterilor că au fost un exemplu în ceea ce privește susținerea clubului în toți acești ani și sper că vor rămâne alături de echipă și în viitor” a fost mesajul conducerii pentru fani.

 

-->
Previous Unde sunt BANII din transferurile iernii. Ce buget a avut Dinamo pentru acest sezon
Next VIDEO Ronnie O'Sullivan e dinamovist. Cum a apărut astăzi!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *