Cum se poate salva Dinamo de la retrogradare


-->
Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre cum s-ar putea salva Dinamo de la retrogradare în urma barajului cu U Cluj.

Deși Dinamo va porni cu un handicap de două goluri, Dinu Gheorghe crede că echipa antrenată de către Dusan Uhrin se poate salva de la retrogradare dacă respectă câteva reguli.

„Dinamo se va salva doar prin joc. Nu știu dacă au expertiza să treacă de momentele grele din acest joc. Dinamo trebuie să riște, să iasă la joc, să forțeze lucrurile, să încerce să marcheze repede. Trebuie să aibă la pauză măcar 1-0 dacă se poate, pentru ca apoi să înscrie al doilea gol sau chiar să închidă calificarea. Trei goluri n-a marcat de mult Dinamo. Sunt bucureștean, îmi doresc să se salveze Dinamo. Să nu se supere cei de la Cluj. O mare greșeală a fost deplasarea la Cluj. Nu poți să te duci cu autocarul. Echipa a stat cu picioarele la gură 7-8 ore. Nu e în regulă! S-au comportat ca o echipă de liga a treia, nici măcar de liga a doua. E amatorism.”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Citește și:

Pleiada Boutique Hotel, servicii de 5 stele în Iași

Previous Suma de bani pe care Badea a dat-o clubului
Next Performanță fantastică a suporterilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *