Cum se poate face un NOU stadion. Detalii noi plus cum se poate implica Firea


Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, continuă să promită implicare pentru construcția noului stadion din Ștefan cel Mare. Toată lumea promite, atunci când vine vorba de arenă, că doar e gratis. Politicianul a transmis că va face presiuni.

”Veştile sunt proaste şi vin dinspre Ministerul de Interne. Cei de acolo au obţinut acel PUZ de la Primăria Capitalei şi abia acum încep studiile de fezabilitate, ceea ce înseamnă că va dura foarte mult. Situaţia constructiei este incertă.

Eu voi continua demersurile ca stadionul să treacă la Primăria Sectorului 2. Chiar în această săptămână voi promova în Consiliul Local o hotărâre prin care vom cere acordul Primăriei Capitalei pentru a lua de la MAI baza sportivă Dinamo în administrarea Sectorului 2 și pentru a o putea moderniza.

Avem aceşti bani. Avem bugetul necesar şi, dacă ni se transferă dreptul de administrare, putem face în trei ani de zile o bază modernă în Sectorul 2.

Cu domnul Rednic nu am vorbit. Am vorbit cu domnul Badea, care ne susţine”, a declarat Dan Cristian Popescu la Telekom Sport.

Citește și:

De ce nu se mai antrenează ”câinii” în Ștefan cel Mare

-->
Previous De ce nu se mai antrenează ”câinii” în Ștefan cel Mare
Next Prima MARE victorie a lui Bogdan Bălănescu la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *