Cum s-a deteriorat relația dintre Contra și Albin


Relația dintre Cosmin Contra și Juan Albin s-a răcit în ultimul timp chiar dacă antrenorul lui Dinamo a garantat atunci când l-a adus în Ștefan cel Mare că va fi poate cel mai bun transfer din această vară al ”câinilor”. Faptul că tehnicianul l-a forțat pe uruguayan chiar și când el nu se simțea pregătit să joace l-a frustrat pe mijlocaș care aproape că s-a făcut de râs la fiecare din cele cinci meciuri pe care le-a jucat în tricoul roșu-alb.

De asemenea, Contra este nemulțumit că el nu se ridică la așteptările sale pentru că el a insistat ca Albin să vină în Ștefan cel Mare și Negoiță i-a oferit acestuia un contract fără precedent de când a preluat acesta clubul uruguayanului, 15.000 de euro pe lună, cât iau jucătorii români în 4 luni.

hotel iceberg balcic-->

Iar acum Contra le-a transmis ieri celor din conducere să găsească o modalitate să-i rezilieze contractul și vor avea astăzi o ședință la Rin Grand Hotel pe acest subiect după ce Albin a lipsit ieri de la un antrenament.

Apoi, antrenorul lui Dinamo va susține o conferință de presă la 16:45.

Ce declara Cosmin Contra despre Juan Albin

”Albin are nevoie să se sufoce, să aibă cât mai multe minute în picioare, trebuie să avem încredere în el că va reveni la nivelul pe care îl știu eu.” 8 august 2017, după meciul cu Gaz Metan Mediaș.

”Mai are un pic de dat jos. Dar voi vă așteptați foarte repede să ajungă la nivelul optim de pregătire. Primele 7 zile el nu s-a odihnit foarte bine. El abia acum a început să doarmă, îl văd că la fiecare antrenament câștigă câte ceva. De asta și l-am băgat în meciul asta, știam că n-o să joace prea bine. Dar când joci e cel mai bun antrenament. Pe mine nu mă preocupă criticile astea, că Albin arată rău, eu am jucat fotbal, știu cum e să joci pe căldură, la 38 de grade, când vii din Mexic, dar sunt mulți care nu înțeleg fenomenul” 30 iulie 2017, după meciul cu Viitorul Constanța

Vedeți aici ce declara Albin înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș:

INTERVIU Albin: ”Așa este corpul meu, mai mare”

Previous Albin, pe făraș. Vezi ce a făcut de l-a scos din minți pe Contra
Next De ce nu-l place Contra pe Bawab

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *