Cum s-au făcut de râs craiovenii în fața suedezilor: ”Niciodată nu mi s-a întâmplat asta”


Antrenorul Suediei, Janne Andersson, a fost neplăcut surprins de ceea ce a găsit la Craiova înaintea meciului cu România de mâine seară. Cum gazonul de pe ”Ion Oblemenco” este destul de prost, suedezii au trebuit să facă antrenamentul oficial înaintea partidei pe terenul Consiliului Județean.

”E al 21-lea meci pentru mine la echipa națională și niciodată nu mi s-a întâmplat să ne antrenăm pe un alt teren decât pe cel pe care vom juca. Dar terenul pe care ne-am antrenat a fost bun, am înțeles că gazonul pe care vom juca nu este în condiții extraordinare, dar vom vedea la ora jocului. Echipa României e o echipă relativ nouă, nu știu foarte multe detalii despre jucători. Știu că e o formație atletică, cu un joc solid. Va fi foarte interesant pentru noi. Au fost goluri foarte frumoase cu Israel, am scos câteva faze din acest joc, și din meciul vostru cu Danemarca. Le vom pune aceste faze jucătorilor la ședința tehnică”, a spus Janne Andersson.

„Dacă voi dori, voi fi în Rusia”, a spus de curând Ibrahimovic, proaspăt transferat la LA Galaxy iar selecționerul Suediei a comentat: ”Vom vedea! Atâta timp cât Zlatan s-a retras de la națională, el nu mai reprezintă un interes pentru echipa națională. Dacă vrea să revină, trebuie să mă sune și să-mi spună: Sunt pregătit, sunt gata să mă întorc”.

Citește și:

De ce s-a simțit Raț umilit de Dinamo. Cât câștigă la Timișoara

-->
Previous De ce s-a simțit Raț umilit de Dinamo. Cât câștigă la Timișoara
Next ULTIMA ORĂ Dinu: ”Trenul a PORNIT”. Dezvăluire IMPORTANTĂ despre Țiriac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *