Cum s-a implicat Nicolae Badea la Dinamo


În interviul oferit celor de la Playsport, Nicolae Badea a recunoscut câteva dintre acțiunile în care a fost implicat la Dinamo în ultimele luni.

Despre implicarea ca membru DDB:

„În primul rând, a fost o implicare în calitate de membru DDB, unde am plătit cotizațiile, contribuțiile sau biletele online nenumărate. Nu cred că a fost meci în care, prin Programul DDB, când s-au vândut bilete virtuale, să nu cumpăr de la câteva sute la câteva mii. Asta la, să zicem, aproape fiecare meci în parte. În al doilea rând, în martie 2021, când era nevoie de bani pentru licență, am semnat un contract pentru publicitate în care Dinamo mi-a livrat serviciile de publicitate contractate. Inițiativa a fost a mea. Atât timp cât am contractat acea publicitate, înseamnă că am avut nevoie de ea și am plătit echivalentul valoric stipulat în contract, undeva în jurul a 400.000 de lei.”

Despre implicarea materială în cadrul insolvenței: „Am plătit cazarea administratorului special la Hotelul Caro”

„Mai apoi, începând cu vara lui 2021, plecând de la insolvența lui Dinamo, lipsită de mijloace financiare suficiente, am plătit, începând cu 1 iulie, și lucrul ăsta îl știe domnul Dragomir (n.r. – Dumitru Dragomir), cazare sportivilor și a staff-ului tehnic la Crystal Palace, cazarea administratorului special la hotelul Caro, am plătit refacerea gazonului de pe „Dinamo” și de la baza de la Săftica, inclusiv lucrările necesare cantonamentului de la Săftica: lucrări electrice, de întreținere, reparații, instalații sanitare.”

Despre diverse plăți: salarii, datorii, construcții

„De asemenea, FC Dinamo a livrat materiale necesare punerii în funcțiune a sistemului de irigare: aspersoare, pompe programatoare ș.am.d. Tot ce înseamnă sistemul de întreținere a gazonului, inclusiv alte mijloace materiale care se regăsesc. Am livrat materiale de construcții pentru cantonament. Am făcut și alte plăți. În ceea ce privește banii necesari pentru plata salariilor, a datoriilor, domnul Zăvăleanu știe foarte bine, sunt contracte asumate. Nu am făcut ceva care să nu fie asumat de Dinamo 1948 SA. Își amintește foarte bine, cu promisiuni de rambursare în 15 zile și au fost rambursați în 4 luni și 15 zile.”

Citește și:

Marica: ”Înjur în trafic, dar a ajuns să-mi pară rău”

-->
Previous Badea explică motivele trimiterii notificării
Next Jucătorul care a semnat prelungirea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.