Cum reacționează Florin Bratu după discursul DUR al lui Dan Nistor


Lucrurile s-au mai calmat în lotul lui Dinamo după înfrângerea dureroasă cu Gaz Metan Mediaș. ”Câinii” trebuie să meargă mai departe pentru că au în față un meci greu cu Viitorul pe care sunt obligați să-l câștige ca să reapropie suporterii de echipă.

„Am fost adus să reconstruiesc și să întineresc echipa. Suntem în căutări și e normal să avem și aceste nesicronizări. Important e că echipa joacă fotbal. Nu poți să joci perfect și să nu greșești deloc. Trebuie să corectăm anumite lucruri, sunt mulți jucători noi, care n-au multă experiență. La Mediaș l-am debutat și pe Mihai Neicuțescu, trebuie să avem răbdare. Mai sunt Moldoveanu, Deian Sorescu. Katsikas a fost accidentat, poate nu e încă la cel mai bun nivel al prospețimii fizice și mentale. Ne bazăm pe el totuși, jucătorii tineri vor avea de învățat de la el, a jucat la PAOK”, a declarat Florin Bratu.

Despre Marco Ehmann:

„Eu l-am adus. Am lucrat împreună și la naționala U19. Va intra în programul nostru și când voi considera că poate face față, cu siguranță va juca”

Despre discursul lui Dan Nistor:

„Are personalitatea lui, mă bucur că transmite mesaje. O face și în vestiar și n-am nimic împotriva acestui lucru”.

Despre Ivan Pesic:

„Cota jucătorilor trebuie să crească. Ivan Pesic are multe de demonstrat la Dinamo. Îmi doresc să-l păstrez și să-l pun în slujba echipei având în vedere calitatea pe care o are”.

Citește și:

În vară nu mai știau cum să scape de el! Acum, e considerat fotbalist important

-->
Previous În vară nu mai știau cum să scape de el! Acum, e considerat fotbalist important
Next Ce detalii le-a dat Steliano Filip croaților despre FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *