Cum poți câștiga un echipament cu Dinamo


-->
Dinamo are mare nevoie de un investitor în acest moment, dar acesta întârzie să apară, deși Răzvan Zăvăleanu a tot anunțat în ultima vreme că este în negocieri cu diferite entități. Acum poate fi ușor să ajuți Dinamo fără să scoți bani din buzunar pentru asta.

Orice club care se respectă o face! Importanța comerțului online pentru viitorul fotbalului

Industria sportului e evaluată la multe miliarde de dolari, implicând milioane de oameni din întreaga lume. Sportivii reprezintă doar o mică parte din aceștia.

Unele cluburi de fotbal au început, deja, evoluția de la simple entități sportive în adevărate corporații pregătite să concureze în mediul digital pentru a transforma pasiunea suporterilor pentru club în noi surse de venit.

Al 13-lea jucător care decide viitorul echipei

Suporterilor le place să fie implicați cât mai mult în activitatea echipei și înțeleg faptul că toate cumpărăturile pe care le fac pentru club se transformă în sursă de venit pentru echipă. Ceea ce asigură performanță. Și orice suporter, din orice colț al lumii, contribuie la viitorul și la victoriile echipei sale.

În România, aceste practici sunt noi și puțin cunoscute. Dar suporterii Dinamo încearcă să schimbe acest lucru și să devină un model de succes, din care vor câștiga atât fanii, cât mai ales echipa de fotbal.

DinamoWIN, un mall online cu o misiune

Dinamo a devenit, în urmă cu 6 luni, prima echipă din lume care se bucură de un Social MarketPlace, o rețea de socializare dedicată exclusiv suporterilor și un adevărat mall online cu peste 60.000 de produse.

DinamoWIN este mai mult decât un mall online. Misiunea platformei este de a sprijini echipa financiar. Astfel, Dinamo primește o parte din valoarea fiecărei comenzi făcută în platformă.

Peste 60.000 de produse, de la băcănie, jucării, petshop, casă și grădină, vinuri, cadouri, auto-moto, produse personalizate Dinamo pot fi cumpărate chiar acum. Iar echipa primește 50% din valoarea comisionului de vânzare.

Și suporterii câștigă, dincolo de mândria că au ajutat echipa: în funcție de fiecare comandă, suporterii primesc puncte care le aduc bilete gratuite la meciuri internaționale, bilete la Formula 1, MotoGP și evenimente între suporteri și foste glorii Dinamo.

Rămâne doar de noi să oferim echipei șanse reale de performanță. În ultimele zile, peste 250 de dinamoviști și-au făcut cont pe DinamoWIN!

Cum poți câștiga un echipament DinamoWIN

Răspunde la întrebări până pe 13 mai. Iar pe 14 mai, chiar de ziua clubului Dinamo, vom afla împreună cum ar arăta echipa Dinamo imbatabilă, acel 11 perfect. Din întreaga istorie a lui Dinamo, alege cel bun portar, cei mai buni atacanți, mijlocași, fundași și cel mai bun antrenor.

Toți suporterii care răspund la întrebări și au un cont activ pe www.DinamoWIN.ro participă si au șansa de a câștiga un echipament DinamoWIN (tricou, șort și vestă diferențiere). Numele câștigătorului va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat pe 14 mai.

PARTICIPĂ AICI !!

Citește și:

Piedone, închisoare 4 ani în dosarul Colectiv: „Ca pe un câine”

Previous Șerdean a câștigat un nou proces
Next Veste bombă pentru fanii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *