Cum poți ajuta Dinamo foarte ușor


-->
Dinamo se află într-o situație foarte grea din punct de vedere financiar, iar toate speranțele stau în aceste momente în puterea fanilor de a ajuta clubul cu resurse financiare.

Deși într-o situație tot mai bună pe plan sportiv, datoriile nu îi dau pace echipei antrenate de Ovidiu Burcă. Cum fanii activi din Programul DDB nu au cedat niciodată să spere, aceștia vin cu o informare pe care orice dinamovist trebuie să o ia în calcul: redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit pe anul 2022, suma care deja a fost oprită din salariul tuturor angajaților.

Comunicatul fanilor:

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% CĂTRE ASOCIATIA PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO

Asociația care a dat naștere Proiectului ProgramDDB, cu scopul de a salva Clubul Dinamo, de a dezvolta Academia de Fotbal Dinamo, de a sprijini proiectul construcției noului stadion Dinamo și de a se implica în activitățile sociale ale comunității.

Fiecare formular completat reprezintă un sprijin real pentru ca Dinamo să continue să existe și pentru ca noi generații de copii să descopere activitatea sportivă, cu toate beneficiile ei.

ATENȚIE! Acești 3,5% redirecționați către Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo, reprezintă o parte din impozitul pe care l-ai plătit anul trecut, adică o sumă care oricum este oprită de către Stat, dacă nu este redirecționată.

Formularul se referă la anul 2022, pentru că din taxele pe care fiecare contribuabil le-a vărsat către Stat în anul ce s-a închiat, o mică parte poate fi redirecționată către o asociație.

Aici găsiți formularul pre completat cu datele asociației:
https://redirectioneaza.ro/programddb
Trebuie doar să introduceți datele personale și apoi să-l depuneți la ANAF-ul de care aparțineți sau să-l trimiteți online după ce vă deschideți un cont pe site-ul ANAF. Detalii aici: https://pfinternet.anaf.ro/my.policy

Citește și:

Dinamo implicată în transferuri. Cine ce dorește

Previous Dinamo nu scapă de Vali Lazăr
Next Și-a îndeplinit un vis: va semna cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *