Cum poate scăpa Dinamo de spanioli


-->
Răzvan Zăvăleanu a fost invitat în această dimineață la matinalul emisiunii Radio Dinamo 1948. Acesta a dezbătut o mulțime de subiecte foarte importante pentru suflarea dinamovistă. Emisiunea poate fi văzută integral aici.

„Este o situație complicată, dar așa cum am mai spus, nu este de nerezolvat. Trebuie verificate multe lucruri în continuare, sunt multe aspecte pe care trebuie să le cunoaștem, dar din punct de vedere juridic și financiar, este rezolvabilă.

Dacă nu este principalul finanțator, DDB este evident că este o finanțare decisivă pentru supraviețuirea clubului.

Situația se stabilizează și o aducem la normal, împreună cu Mureșan, am implementat un plan de măsuri, calitativ să avem personal, nu cantitativ, erau prea multe persoane pentru ceea ce înseamnă managementul unui club, unii au plecat de bună voie, alții nu, se mai fac încă analize și vom vedea dacă vor mai pleca și alte persoane.

Noi avem un nou responsabil de marketing, a fost angajat de scurtă perioada de timp, problemele găsite erau extrem de multe și am început să le organizăm. A trebuit să ne ocupăm de meciuri, contracte, era o degringoladă, acum se ocupă de aceste lucruri, dar tot ce ține de social media, site, merchandising vor fi rezolvate în cel mai scurt timp. Erau diverse persoane care nu treceau la serviciu, dar ele nu mai sunt în organigrama clubului în momentul de față”.

Poate scăpa Dinamo de spanioli?

Dacă la finalul insolvenței putem scăpa de spanioli: „Așa cum am mai spus, noi nu plecăm de la idei preconcepute. Lucrurile în legătură cu acționării urmează să fie dezbătute în fața judecătorului sindic în urma raportului privind cauzele și împrejurările care au dus la starea de insolvență și vom lua atunci o decizie.

Judecătorul sindic a majorat termenul în care trebuie să prezentăm raportul, sunt multe documente de verificat, am început să formulăm o anume opinie, însă nu este finală. Aceste concluzii vor fi clar formulate, vor fi prezentate în față judecătorului sindic și se va lua o decizie cu privire la persoanele care se fac responsabile.

Noi nu plecăm de la premisa că cineva trebuie înlăturat din structura Dinamo, noi plecăm că trebuie ca oricine este implicat în structura Dinamo, să fie într-adevăr implicat, nu doar cu numele. Avem o serie de acționari, momentan avem contribuții în proporții diferite, o să vedem care va fi proporția după prezentarea raportului de cauză și împrejurări” a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiunea Radio Dinamo1948.

Citește și:

Paul Anton ar putea să se întoarcă în Spania: ”Va face recurs”

Previous Ion Marin despre situația de la Dinamo
Next Răzvan Zăvăleanu: „Am avut deja discuții cu 4 investitori”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *