Cum poate scăpa Dinamo de memoriile jucătorilor spanioli: „Vor pierde banii!”


-->
Dinamo poate găsi o cale prin care să scape de jucătorii spanioli, care și-au depus memorii și cer sume uriașe drept despăgubiri.

Constantin Anghelache a oferit un interviu în Fanatik în care a explicat calea prin care clubul ar putea scăpa în sfârșit de spanioli, dar și cum poate trece cu bine peste insolvență, de unde ar putea ieși chiar mai devreme de 36 de luni.

„În principiu acum se suspendă. Probabil că se va ajunge la următoarea situație dacă jucătorii spanioli rezistă să aștepte trei ani. Dacă va fi un conducător cu mult creier la Dinamo va ști să ajungă la o înțelegere cu jucătorii de genul: Mai ai de luat 100.000 de la mine? Stai liniștit că își dau 20.000 dacă ești de acord și îți retragi memoriul”, a explicat fostul conducător din Ștefan cel Mare.

„Dacă spaniolii se înscriu la masa credală vor pierde banii! Dinamo trebuie să își protejeze jucătorii, iar primele încasări care se vor face să fie direcționate către ei! Nu vă înscrieți la masa credală că nu veți lua nimic. Dacă se înscriu și ei vor lua 3%! Asta nu se face decât după ieșirea din insolvență. Sindicul nu poate face altceva decât să respecte legea! Nu poate face plăți! Se va prezenta un plan de venituri pe care le obții din vânzarea lui Sorescu, de la DDB, de la ăia și de acolo plătim pe restul”, a spus în exclusivitate pentru FANATIK Constantin Anghelache.

Citește și:

Acuzații dure: ”L-au forțat pe Uhrin să plece. S-a discutat pe la spate”

Previous FC U Craiova a adus un jucător de la Dinamo
Next Mesajul lui Ante Puljic după plecarea de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *