Cum poate reveni Dinamo în prima ligă


-->
Giani Kiriță, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre viitorul echipei din „Ștefan cel Mare” și a explicat cum ar putea aceasta să revină în Liga 1.

După modelul Rapidului, Giani Kiriță este de părere că Dinamo ar trebui să o ia de la zero, din Liga 4, cu o strategie nouă și curată.

„Din punctul meu de vedere, trebuie să fie totul curat la Dinamo, fără datorii. Plecat din Liga 4 și construit. Vine și stadionul, în trei ani, din câte am înțeles. Poate stăm și noi trei ani și revenim cu echipa asta curată și cu stadionul nou. Cum ar fi? Eu așa o văd, e mult mai bine.

Dinamo n-o să moară niciodată, o să vedeți. Suntem atât de mulți în toată țara și peste hotare. Doar că oamenii ăștia vor ca totul să fie curat și transparent. Deciziile să le ia oamenii de fotbal. Nu cred că o să se divizeze suporterii, în niciun caz”, a spus Giani Kiriță, potrivit Digi Sport.

„Dusan Uhrin mi s-a părut atât de rece, parcă nici nu-i părea rău că Dinamo a retrogradat. N-am văzut să-i pară rău, ați retrogradat niște nume, niște oameni care au făcut istorie pentru clubul ăsta” – Giani Kiriță, despre antrenorul lui Dinamo

”Dusan Uhrin a refuzat preparator fizic, el face, el drege, nu vrea pe nimeni în jur. E un antrenor care n-a câștigat nici măcar la pufuleți. Serios! Un antrenor care n-a avut nicio performanță.

Nu a avut nimic, dar de fiecare dată când a fost sunat, el a fost cu băgăjelul acolo”, a declarat Kiriță, la emisiunea Liga Digisport.

”Băi, dar l-ați sunat pe Florentin Petre, pe omulețul ăla care antrena la Brăila și se chinuia? E dinamovist și poate să fie antrenor. Cu spiritul ăla mai aduna câțiva. De ce nu aducem foștii dinamoviști? De ce nu l-a sunat pe Claudiu Niculescu? Măcar retrogradam cu ai noștri”, a spus Giani Kiriță.

Citește și:

Chivu, campion cu Inter Milano Primavera!

Previous Zăvăleanu a vorbit despre posibila desființare
Next Morar: „Vreau să iau o săptămână vacanță”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *