Cum poate pleca Rednic de la Dinamo. Afirmația unui fost coleg + iar e sămânță de scandal


Mircea Rednic a spus la fiecare apariție publică faptul că se pregătește de viitorul sezon în care vrea să se lupte pentru event cu Dinamo, planul, visul său cel mare. Totuși, există persoane care nu sunt convinse că antrenorul își va duce misiunea la bun sfârșit. Și există suporteri care au luat și ei în calcul o asemenea situație.

În direct la Prosport Live, Dănuț Lupu a declarat întrebat dacă Rednic ar pleca în cazul unei oferte din Belgia la vară: ”Sincer? 100%! Haide să fim serioşi. Dacă ne uităm bine de-a lungul anilor, sunt foarte mulţi care spun un lucru şi fac cu totul altceva”.

Fostul mijlocaș nu este impresionat de Montini, 10 goluri în 16 meciuri, și s-a luat de Rednic: ”E cumva italian? Şi italienii ăia nu l-au văzut? Că în Italia nu l-a văzut nimeni, l-a văzut Rednic.

Uitaţi-vă câţi jucători tineri a avut Dinamo când a venit el şi câţi are acum. E vorba de spiritul lui Dinamo. Străinii vin, joacă un an şi pleacă. Hai să vedem în vară câţi rămân din cei 14-16 în vară. Rămân trei-patru. Va fi foarte greu şi la anul ca Dinamo să se bată la titlu. Atât timp cât nu ai stabilitate, e greu să te baţi la titlu”.

Citește și:

Dezvăluiri din vestiar. Cum a ajuns Dinamo cea mai bună din Liga 1 în 2019

-->
Previous Vă mai aduceți aminte de ”Ziua Dreptății”? Au jurat cu toți pe Biblie și au fost salvați oameni de la închisoare
Next Dezvăluiri din vestiar. Cum a ajuns Dinamo cea mai bună din Liga 1 în 2019

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *