Cum poate ajunge Dinamo campioană diseară. Avem echipele de start


Dinamo joacă în această seară, de la ora 20:00, în Ștefan cel Mare ultima etapă, ultimul cartuș în lupta pentru supremație în actuala ediție de campionat. Și cum atunci când doi se bat al treilea câștigă totul e posibil.

Roș-albii joacă împotriva Astrei și au posibilitatea încă de a fi campionii României, doar că e nevoie ca Viitorul și FCSB, echipele de pe primele două locuri, să se încurce în această seară. În clasament, echipa lui Hagi are 41 de puncte, precum rivalii de-o viață a „câinilor”, Dinamo fiind la 2 puncte în spatele celor două.

Cum poate fi Dinamo campioană, în condițiile în care ea învinge diseară:

– Viitorul să piardă sau să obțină doar o remiză, iar FCSB să piardă cu CS U Craiova. La egalitate de puncte cu „marinarii”, Dinamo e favorizată de rezultatele directe din play-off, 0-0 și 2-1.
– Viitorul să piardă sau să obțină doar o remiză, iar FCSB să remizeze cu CS U. La egalitate de puncte cu roș-albaștri, Dinamo va fi favorizată de golaverajul superior din play-off, întrucât în privința rezultatelor directe există simetrie perfectă între cele două, 1-2 și 2-1.

Echipe
Dinamo: Penedo – Romera, Dielna, Nedelcearu, Filip – Mahlangu, Busuladzici, Palici – Bumba, Nemec, Nistor.
Astra: Lung jr – Al. Stan, Oros, Pițian, Morais – Takayuki, Lovin, Boubacar – Al. Ioniță II, Buș, Budescu

Citește și:

Hanca poate rata meciul cu Astra

-->
Previous Pe ce stadion celebru a fost afișat astăzi ”Vrem stadion fără pistă”
Next Suporterii lui Dinamo fac atmosferă de campioni în această seară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *