Cum petrec dinamoviștii Noaptea de Înviere și Paștele


Dinamoviștii vor petrece ciudat seara de Înviere. Chiar dacă această noapte este foarte importantă pentru toți ortodoxii, jucătorii trebuie să doarmă la ora 00:00. Asta este programul făcut de Contra.

”Noi intrăm în cantonament, mi-ar fi plăcut să fim la slujba de Înviere dar e imposibil pentru jucători. Eu nu sunt fotbalist, așa că ora 23:00 poate fug la o biserică și poate găsim și un părinte aproape să ne facă o slujbă mâine în cantonament. N-avem ce să facem. Petrecem duminica de Paște cu cealaltă familie”, a declarat Cosmin Contra.

Ionuț Nedelcearu a mărturisit că nu prea simte această mare sărbătoare în cantonament.

”Normal că este mai greu pentru că nu prea simțim că este Paște, am vrea și noi să fim acasă cu familia, asta este, pentru Dinamo facem orice sacrificii. Nu știu dacă avem în meniu, dacă ne lasă Dochi, atunci e ok, ciocnim dimineață”, a declarat fundașul lui Dinamo.

Pe de altă parte, pentru Dan Nistor este un lucru normal: ”Am mai trăit meciul din astea de Paște, și în Franța am jucat așa că pentru mine nu este nicio problemă”.

Antrenorul lui Dinamo este sigur că nu se va trezi cu Gigi Becali la stadion, chiar dacă aceasta a declarat că va fi cel mai mare dinamovist: ”Gigi Becali, la cât de religios este, va sta sigur acasă cu familia”.

Citește și:

Antrenorul lui Dinamo, evaziv despre prelungire

Previous Antrenorul lui Dinamo, evaziv despre prelungire
Next Nistor: ”Suporterii vor o casă frumoasă și curată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *