Cum o duce Juan Angel Albin la formația sa


Juan Angel Albin a fost una dintre cele mai mari ”țepe” luate în era Ionuț Negoiță. Venit în Ștefan cel Mare ca o mare vedetă în vară și scindând vestiarul cu salariul său de 15.000 de euro în  timp ce în lot jucători consacrați câștigau 3500 de euro, el a dezamăgit crunt pe toată lumea.

Practic, patronul lui Dinamo a plătit atunci 50.000 de euro numai la impresari pentru a putea să-l aducă gratis, sub formă de împrumut de la Veracruz, asta pentru că Contra a insistat foarte mult pentru el. Din păcate, el a avut evoluții sub așteptări și i-a spus lui ”Guriță” că are probleme familiale, că nu s-a mai adaptat în România, și că vrea să se întoarcă în Mexic.

Și asta a făcut. Uruguayanul s-a întors la Veracruz, dar în acest sezon are DOAR TREI meciuri jucate, în primul a intrat jucat doar 9 minute, într-unul a jucat 81 de minute și în ultimul 45 de minute. Și a mai fost o singură dată rezervă, în rest lăsat în afara lotului, în total 135 de minute! Practic mai puțin decât la Dinamo unde a poposit nici o lună. 196 de minute a avut Albin în tricoul ”câinilor” în Liga 1 și 47 de minute în preliminariile Europa League.

Citește și:

EXCLUSIV Probleme MARI pentru un titular al ultimelor etape. Ce are exact

-->
Previous EXCLUSIV Probleme MARI pentru un titular al ultimelor etape. Ce are exact
Next Borcea i-a făcut o propunere ȘOC lui Negoiță din închisoare. VEZI cum vrea să preia Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *