Cum o duc jucătorii plecați în vară de la Dinamo


Dinamo a făcut în general un bine jucătorilor care au plecat în această vară, majoritatea liberi de contract, excepție fiind May Mahlangu, pentru care Dinamo a încasat 500.000 de euro, scrie Gazeta Sporturilor. Vezi mai jos cum o duc ei:

Antun Palic, mijlocaș central, 30 de ani, tocmai a devenit campion cu Sheriff Tiraspol, unde are 280.000 de euro pe an. Croatul a bifat 16 meciuri în toate competițiile, inclusiv în preliminariile Champions League și Europa League, marcând de două ori. În această iarnă ar putea părăsi Europa pentru Australia sau Statele Unite.

Luka Maric, stoper, 31 de ani, a câștigat Supercupa Poloniei cu echipa sa, Arka Gdynia, și are 13 meciuri din care 11 integralist, în tricoul noii sale formații, care este în prezent pe locul 8.

Adam Nemec, atacant, 33 de ani – n-a vrut să vină la Dinamo, dar a refuzat și 23.000 de euro pe lună de la Gigi Becali. El are 20.000 de euro lunar de la Pafos, în Cipru, unde a reușit trei goluri în 8 meciuri. El este în continuare titular incontestabil în reprezentativa Slovaciei, cu un gol și un assist în 4 selecții.

Jose Romera, fundaș dreapta, 32 de ani – s-a întors în țara sa natală, Spania, la Almeria, în Liga Adelante. Lui i s-a dublat salariu când a plecat de la Dinamo și are 11 partide jucate în eșalonul secund.

May Mahlangu – transferul la Ludogorets a fost bun pentru el doar din punct de vedere financiar, având 300.000 de euro anual. El n-a primit prea multe șanse să joace, are un gol și un assist în campionat cu Botev Plovdiv, dar doar 106 minute jucate pentru bulgari în prima ligă din țara vecină.

Citește și:

Bratu, declarație șocantă: ”Aerostar are mai multe șanse ca Dinamo”

-->
Previous Mutare pentru play-off. Ce vrea să facă Mircea Rednic
Next Detalii IMPORTANTE despre stadionul Dinamo care se va construi pe Velodrom

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *