Cum mai scapă Dinamo de încă un jucător. Economie de 40.000 de euro


Dinamo a făcut curățenie masivă în lot în această perioadă. Ultimii jucători care sunt pe lista renegaților sunt Giorgos Katsikas, Ivan Pesic, Corbu, Șerban, și, surpriză, Diogo Salomao.

Fanatik.ro scrie că Salomao ar putea pleca de la Dinamo cu contul plin, dacă aceasta va accepta propunerea ”câinilor”. Dinamoviștii s-au oferit să-i plătească salariul pe două luni de contract pentru a rezilia cu clubul din Ștefan cel Mare. Astfel, Diogo va primi 20.000 de euro pentru că va accepta rezilierea, cu șase luni înainte de terminarea contractului. Cei de la Dinamo au avut aceeași practică și în cazul lui Tomislav Gomelt și Mircea Axente, jucători cărora le-au fost plătit două luni în avans pentru a accepta rezilierea contractului. Astfel, în cazul lui Salomao, Dinamo va face o economie de 40.000 de euro.

hotel iceberg balcic-->

Diogo Salomao a ajuns la Dinamo în vara lui 2017, când a venit de la Mallorca. În total, într-un sezon și jumătate Salomao a adunat 59 de meciuri, a marcat 15 goluri și a reușit 16 pase decisive în tricoul „câinilor roșii”. Reda Jaadi este fotbalistul adus să-i ia locul portughezului la echipa din Ștefan cel Mare.

Citește și:

FABULOS Cum se fac acum grătarele la Săftica

Previous GALERIE FOTO A venit la Dinamo și-și aduce consoarta, fostă Miss Univers
Next EXCLUSIV A semnat. Pe cine a mai luat astăzi Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *