--> -->

Cum mai decurg discuțiile cu investitorii


-->
Oficialii celor de la Dinamo speră să găsească repede un investitori dispus să preia echipa, însă războiul pentru nume şi siglă complică şi mai mult lucrurile, recunosc şefii „câinilor”.

Problemele cu numele şi sigla clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare îngreunează şi mai mult negocierile cu potenţialii investitori de la echipă. Din informaţiile FANATIK, oamenii care s-au declarat interesaţi să investească la club au solicitat clarificarea acestor probleme de identitate.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat pentru FANATIK că există discuţii permanente cu investitori şi a recunoscut că unul dintre subiectele care trebuie rezolvate sunt cele legate de nume şi siglă:

“Am discuții permanente cu potenţialii investitori, dar nu le pot face publice. Sunt direcții în care s-a avansat, dar lucrurile avansează destul de greoi. Vorbim de oameni foarte serioși care vor să își facă bine temele, fiind convinși în momentul în care intră la acest club, că le sunt cunoscute toate problemele.

Este adevărat că este un element de discuție permanent cu potențialii investitori (n.r. problema cu sigla şi palmaresul clubului), sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva acest lucru”, a explicat Zăvăleanu.

Citește și:

Părintele Constantin Necula: ”Împărțim sărăcia noastră cu alții mai săraci”

-->
Previous Cornel Dinu a creat lista neagră de la Dinamo
Next Miza revenirii lui Dorin Șerdean

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.