Cum le-a explicat Patrick Petre suporterilor lui Sepsi faptul că a mers la galeria ”câinilor”


Mijlocașul împrumutat de Dinamo la Sepsi Sfântu Gheorghe, Patrick Petre, a uitat după partida disputată luni să meargă să salute galeria echipei din Covasna care a cântat numai în maghiară. El a venit doar la galeria lui Dinamo și s-a întreținut cu jucătorii ”câinilor”.

„La sfârşitul meciului cu Dinamo am mai rămas puţin pe teren, am discutat cu foştii mei colegi şi din acest motiv am ajuns un pic mai târziu la galerie. De asemenea, aş dori să subliniez faptul că mai întăi m-am alăturat echipei şi doar apoi m-am dus la galeria lui Dinamo.

Nu cred că este un lucru necunoscut pentru lume faptul că am crescut la Dinamo şi că Dinamo pentru mine este mai mult decât un club, dar asta nu înseamnă că nu dau totul pe teren ca să câştige echipa la care joc. Eu îmi respect colegii, conducerea clubului şi suporterii OSK.

În ceea ce priveşte declaraţia făcută, vreau să subliniez că a fost scoasă fraza din context şi a căpătat astfel un înţeles diferit. A fost clar că m-am referit la faptul că nu contează cine marchează, ci important este ca echipa să câştige”, a declarat Patrick Petre.

Citește și:

INTERVIU Nedelcearu: ”Prefer să câștig fiecare meci indiferent de cum jucăm”

-->
Previous Când se va juca derby-ul FCSB-Dinamo
Next HANDBAL Băieții au pierdut la limită Supercupa României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *