Cum l-a ratat Dinamo pe Tamaș


Cornel Țălnar este perceput de către suflarea dinamovistă ca fiind omul care l-a adus pe Pablo Cortacero și oamenii lui la Dinamo. Țâlnar a intermediat într-un fel această tranzacție. El este prieten cu Dorin Șerdean, omul care i-a adus practic pe spanioli.

Într-un interviu acordat în emisiunea Playmaker, legenda dinamovistă s-a descărcat de tot ce acumulase în ultimele luni.

„Noi am început campionatul cu Mulțescu. Am avut niște discuții foarte interesante cu domnul Bălănescu. Cel care mie și lui Mulțescu în perioada aceea ne-a spus să nu luăm jucători cu mai mult de 6-7.000 de euro salariu pe lună.

Primul jucător pe care l-am contactat a fost Tamaș. L-am convins să vină. El mi-a zis că vine dar că vrea și el să știe cu cine vorbește și în ce condiții vine. I-am spus că îi dau numărul lui Cortacero ca să se înțeleagă cu el. Între timp, eu am mai vorbit cu alți doi fotbaliști de mare valoare cărora nu vreau să le dau numele.

În ceea ce privește alți jucători, ne-am întâlnit cu domnul Rufo (Collado). Cel care era mâna dreaptă a lui Cortacero și cu domnul Iorga. Am stat de vorbă și le explicam că trebuie să luăm de urgență câțiva jucători pentru că într-o săptămână începea campionatul. Și nu aveam jucători. Am râmas doar eu cu ei după și mi-au spus că nu fac parte din filosofia spaniolă. Și de atunci am rupt orice legătură cu ei.

A fost o discuție cu doi jucători, Adam Nemec și Janusz Gol. Îi vedem, pe Gol voiau să îl aducă de anul trecut dar nu au reușit. După scandalul pe care l-am avut eu cu spaniolii, eu nu am mai luat parte la nicio decizie.

Am aflat după că contractul lui Nemec nu a mai fost 6-7.000 de euro cum ne înțelesesem inițial, a fost 15.000. Iar contractul lui Janusz Gol nu a mai fost 6-7.000, a fost 18.000. Și de aici a început spectacolul. În acea perioadă cel mai mic contract a fost al lui Puljic, de 12.000, cel mai mare de 35.000, al lui Garcia.

În momentul ăla, eu i-am spus lui Cortacero că oamenii lui, Rufo, Melero, Iorga îl fură”, a mai spus Cornel Țâlnar.

Citește și:

Cornel Dinu nu mai suportă: ”Mi-au mâncat zilele”

-->
Previous Cornel Țălnar lovește în DDB: "Detectorul de minciuni"
Next Test important pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *