Cum l-a convins soția lui Neluț Roșu să vină la Dinamo


-->

Dinamo are și jucători experimentați în lot care o pot duce în Liga 1. Unul dintre ei este Neluț Roșu care a povestit cum a ajuns să semneze cu formația din Ștefan cel Mare chiar dacă știa că va juca în a doua divizie.

„Eu aveam contract la Voluntari, am renunțat la o grămadă de bani ca să vin. Eram acasă și m-a sunat domnul Răzvan Zăvăleanu, cu care am lucrat la CFR: «Ce faci, care e starea ta, ești fericit?».

Nu veneam după o perioadă bună, nu jucam foarte mult, i-am avut concurenți pe post pe Ion Gheorghe și Vadim Rața, care au jucat senzațional.

Mi-a zis: «Încercăm să facem ceva, nu te gândi că e nebunie». I-am spus «Nu știu, să vorbesc și cu cei de acolo, să vedem dacă-mi plătesc o parte din salariu». «OK, bem o cafea dacă vrei și îți spun despre ce e vorba».

Am închis telefonul, am vorbit cu soția și i-am zis «Nu mă duc, că o să fie greu». Ea mi-a zis «Tu îți dai seama ce ar însemna să mergi și să reușești o promovare cu echipa asta? Ați intra în istorie!».

După ce mi-a zis lucrurile astea l-am sunat înapoi pe Răzvan și i-am spus «Ne vedem, vin!». Am vorbit 5 minute cu el față-n față, a fost mai greu să rezolv la Voluntari decât aici”, a spus Neluț Roșu pentru Playsport.

”E un motiv pentru care noi am reușit să intrăm în play-off. Când ești pe teren și te uiți în jur și vezi atâția oameni care vin, cheltuie bani, pierd timpul în care puteau sta cu familia, vin peste tot unde am jucat. Costurile deplasărilor sunt mari.Ei ne-au împins de la spate când n-am mai avut energie. E rar întâlnit ce fac fanii pentru echipa asta, îi așteptăm la stadion, lângă noi. Împreună putem să reușim un miracol!” Neluț Roșu, fotbalist Dinamo

Citește și:

Dan Negru despre ”Religia la BAC”: ”Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii”

Previous Revine în primul 11 la Dinamo
Next El va fi noul director sportiv al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *