Cum își sabotează Negoiță propria echipa în negocierile cu Rednic


Dinamo se reunește astăzi la prânz la Săftica, dar situația nu este deloc roz la echipă. Eugen Neagoe spera că în cele două săptămâni de când a preluat echipa va reuși să facă niște transferuri care să întărească lotul, doar că ele sunt în stand-by în momentul de față și trebuie să se descurce cu ce are la dispoziție.

Practic, Negoiță și-a sabotat propria echipă odată cu anunțul negocierilor cu Mircea Rednic pentru preluarea clubului. Mai exact când a făcut PUBLICE aceste negocieri, care dovedește că ele au fost făcute ca să scape de furia suporterilor.

Jucătorii cu care ”câinii” erau în negocieri sunt mult mai greu de convins să vină acum în Ștefan cel Mare pentru că se gândesc că pot avea surpriza să cumpere Rednic clubul și să fie dați afară de acesta, care va vrea să lucreze cu fotbaliști aduși de el.

Până în acest moment doar două transferuri au reușit ”câinii”. Portarul Cătălin Straton și mijlocașul Alexandru Răuță. În schimb, au plecat: Parfait Mandanda, Rachid Ait Atmane, Damien Dussaut, Simon Zenke, Alexandre Christovao, Facundo Mallo, Elvis Kabashi, Ziggy Gordon, care abia semnase, și mai urmează și alții.

Citește și:

Încă un jucător adus de Rednic a fost dat afară. Prima reacție

-->
Previous Încă un jucător adus de Rednic a fost dat afară. Prima reacție
Next EXCLUSIV Surprize la reunire. Numele jucătorilor care s-au prezentat astăzi la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *