Cum îl ironizează Eugen Neagoe pe Mattia Montini


Eugen Neagoe a vorbit înainte de meciul dintre Sepsi și Dinamo, ieri, într-o conferință de presă, și a folosit o ironie fină la adresa atacantului dinamovist Mattia Montini.

”Dinamo este un nume mare în fotbalul românesc, nu trece prin cele mai bune momente, dar au schimbat mulți jucători și au reușit să câștige împotriva celor de la Iași cu 3-0, bravo lor, dar pe mine mă interesează jocul nostru și rezultatele, noi vrem să mergem în play-off.

Ei au avut doar 5 jucători noi aduși în această iarnă în primul 11. Ceilalți au mai venit în noiembrie, au mai jucat meciuri oficiale, nu sunt chiar o echipă nouă, așa cum se vorbește.

Nu vreau să vorbesc despre jucătorii altor echipe dar a dat acum 6 goluri, și gata vorbește toată lumea despre Mattia Montini. Tandia a înscris mai multe goluri (n.r. 8), Simionovski a înscris 5, nu s-a vorbit atât de mult despre ei, suntem o echipă mai mică, nu suntem foarte mediatizați. Am înțeles că o să mai marcheze două goluri cu noi, rămâne să mai vorbim după joc”, a spus Eugen Neagoe.

Citește și:

Cum gândește generația tânără de la Dinamo: ”Acolo sunt toate”

-->
Previous Cum gândește generația tânără de la Dinamo: ”Acolo sunt toate”
Next Echipa de start pentru meciul cu Sepsi. Surpriză mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *