Cum îl ajută și Gnohere pe Montini! Drum liber pentru italianul ”câinilor”


Mattia Montini a dovedit apetit de gol de când îmbracă tricoul lui Dinamo. Este cel mai bun marcator în 2019, cu 6 reușite, are 10 în total în cele 17 meciuri în care a fost pe teren pentru ”câini”. Și mai are 6 etape de jucat în play-out. Timp destul să-și îmbunătățească numărul de goluri care ar putea să-l propulseze pe italian până spre titlul de puncher al campionatului!

Situația în acest moment îi este foarte favorabilă dinamovistului. Golgeterul la zi, George Țucudean, 18 reușite, nu se știe dacă va mai risca să joace în acest sezon, mai ales după operația la inimă. Al doilea în clasament, Harlem Gnohere, cu 15 reușite, tocmai a părăsit accidentat terenul la Craiova și din cauza unor probleme musculare are șanse minime să mai apară pe gazon în ultimele două runde. Apoi, podiumul e completat de Elvir Koljic și Alex Mitriță, fiecare cu câte 13. Doar că primul s-a accidentat și nu mai joacă până în septembrie, în timp ce al doilea a părăsit Craiova și joacă în MLS. Apoi, vin Montini, Ianis Hagi, Tandia și Florin Tănase cu câte 10.

Doar că Mattia va avea cel puțin 4 meciuri în plus față de concurenții săi pentru a marca și adversari mai slab valoric, chit că pe hârtie. Oricum, podiumul nu este ceva nerealizabil, dacă nu chiar mai mult.

Citește și:

Adversarii îl văd pe Rednic unul dintre oamenii ce-l pot schimba pe Becali!

-->
Previous VIDEO Ce gol, ce șansă! Poate fi decisiv la final
Next CE GEST Patrick Ekeng, comemorat în Polonia printr-un gol

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *