Cum îi vede Ivan Pesic pe cei de la FCSB


Ivan Pesic nu a ieșit în evidență în acest sezon la Dinamo, dar el este în prim-plan odată cu dubla FCSB-ului cu Hajduk Split, formație de la care a venit croatul și unde joacă fostul dinamovist, Steliano Filip. Dacă fostul fundaș al ”câinilor” nu are voie să vorbească despre această întâlnire cu presa românească, Pesic le-a dat amănunte importante în mass-media din țara sa natală.

„Steaua are cei mai mulţi fani din România, dar… Când am jucat derby-ul a avut 26-27.000 de fani, însă dintre ei doar vreo 6.000 au fost suporteri. Ceilalţi au fost spectatori care au venit doar pentru că era derby. Au şi fani foarte înverşunaţi, îşi spun «ultraşi», dar ei susţin clubul CSA Steaua, care aparţine de Armată şi care joacă în liga a patra. A jucat recent derby-ul cu Rapid cu 36.000 de suporteri în tribune. În liga a patra.

Doar România are două Steaua, două Craiova. Este un lucru care nu se va întâmpla la noi (n.r. în Croaţia). Dacă cineva va încerca să facă asta cu Hajduk, fanii ar răsturna ţara cu susul în jos!”, a spus Pesici, pentru site-ul jutarnji.hr.

„Steaua este o echipă bună, dar nu atât de bună. A învins cu 4-0 pe Poli Iaşi, dar Iaşi a avut o cădere. Dacă Hajduk nu primeşte gol pe Poljud, are mari şanse să se califice” Ivan Pesic, mijlocaș Dinamo

Citește și:

Cornel Dinu nu se dezminte. Cum i-a mai caracterizat pe fotbaliștii lui Dinamo

Previous Soluția lui Giani Kiriță după prima înfrângere a lui Dinamo
Next Cornel Dinu nu se dezminte. Cum i-a mai caracterizat pe fotbaliștii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *