EXCLUSIV Cum îi va ajuta Paul Anton pe jucătorii străini


Mijlocașul lui Dinamo revenit de la Getafe, Paul Anton, spune că le este recunoscător celor care l-au învățat spaniola în timpul în care a stat în Spania. Cel care i-a fost cel mai mult de ajutor a fost Gică Craioveanu căruia îi va mulțumi toată viața pentru prietenia arătată. Așa că vrea la rândul lui să fie folositor și să-i învețe pe vorbitorii de spaniolă limba noastră.

El a comunicat ieri la vizita medicală în spaniolă cu Albin și chiar dacă vorbește foarte bine această limbă el este modest întrebat dacă știe această limbă. ”Poco, poco (n.r. puțin, puțin). E normal, am stat un an de zile și cum e limbă latină am învățat-o”, a mărturisit el pentru doardinamo.ro.

El spune că oricine va avea nevoie de cunoștințele lui îi va fi de ajutor: ”Așa cum eu am învățat spaniolă o să-i învăț și eu pe ei româna. Vom vorbi totuși o singură limbă, cea a fotbalului, și asta este cel mai important”.

Cine sunt jucătorii care vorbesc spaniola: Rivaldinho, Albin, Maxi Oliva, Salamao, Nascimento(n.r. el vorbește deja bine româna), Penedo, Romera.

Citește și:

Mijlocaș al lui Bilbao despre Dinamo: ”Unul dintre cei mai dificili advesari”

-->
Previous Mijlocaș al lui Bilbao despre Dinamo: ”Unul dintre cei mai dificili advesari”
Next FOTO EXCLUSIV Dinamoviștii au dormit în casă nouă. Cum arată cantonamentul de la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *