Cum îi răspunde Lupescu lui Nicu Badea


-->
Ionuț Lupescu (53 de ani), fostul internațional român, a răspuns atacului lui Nicolae Badea (73 de ani), fostul acționar de la Dinamo, în exclusivitate pentru ProSport.

După ce Ionuț Lupescu a declarat că Nicolae Badea este unul dintre principalii vinovați pentru situația în care a ajuns Dinamo, fostul acționar i-a oferit or eplică dură, spunând, printre altele, că „și-a arătat limitele atât prin forma de exprimare, cât și prin conținut”.

Ionuț Lupescu a reacționat și a dat de înțeles că încearcă să îi respecte vârsta lui Nicolae Badea, dar nu s-a ferit să acuze că acesta ar mai avea ceva de împărțit cu Elias Bucurică, liderul galeriei Dinamoviste.

Ionuț Lupescu a dezvăluit că, totuși, Nicolae Badea l-a contactat recent și i-a transmis că are dreptate cu declarațiile pe care le-a oferit în legătură cu situația de la Dinamo.

„Ce pot să zic? Acum două săptămâni, Nicolae Badea m-a sunat și mi-a zis că am dreptate cu tot ce am spus. Acum, a ieșit și m-a atacat. Are o vârstă și mi-e rușine să spun anumite lucruri… Dacă aș spune tot ce știu, l-aș distruge. Prefer să îl las în pace. Probabil, însă, că mai are niște interese cu Elias și de aceea a dat acel interviu despre mine. Nu mai vreau să vorbesc despre Badea sau despre Dinamo”, a declarat Ionuț Lupescu pentru ProSport.

O parte dintre declarațiile lui Badea

„Fiecare are dreptul să-și expună orice părere dorește, chiar dacă aruncatul cu pietre a devenit un sport național. Dacă totuși m-a surprins neplăcut cineva, este vorba despre Ionuț Lupescu! Nu mă așteptam ca un sportiv cu o carieră importantă, care știe ce înseamnă viața reală a unui club profesionist, să recurgă la o retorică ieftină, populistă.

Domnul Lupescu a avut și are o prestație publică ratată. Recunosc, nu mă surprinde, fiindcă nu este singura din ultima perioadă… În loc să vină cu soluții și/sau contribuții personale concrete, Lupescu și-a arătat limitele atât prin forma de exprimare, cât și prin conținut. Dacă acuzațiile domnului Lupescu ar fi luat forma unui meci, prestația domniei sale în teren ar fi fost «jenibilă», ca să-l parafrazez pe cunoscutul jurnalist Răzvan Ioan Boanchiș”, este o parte din declarația lui Nicolae Badea, conform Fanatik.

Citește și:

Cum se relaxează Alina Eremia: „Mătur, fac curat prin casă, citesc”

Previous Nicolae Badea furios pe Ionuț Lupescu
Next Cât este dispus Șucu să ofere pe Bani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *