Cum îi convine Iacob pe jucători să semneze


Dorin Iacob a fost invitat ieri la emisiunea „Ultras Dinamo”, realizată de Radio Dinamo1948 și difuzată în fiecare marți seara pe Realitatea Sportivă. Printre numeroasele lucruri interesante, acesta a abordat și subiectu. relației dintre posibilii investitori și DDB, dar și când putem avea parte de refacerea planului de reorganizare.

„Cea mai importantă avere la ce se uită investitorul, este publicul. În fotbal, in politică, este publicul. În România sunt 3 echipe foarte bogate, Dinamo,Steaua și Rapid. Ai cui te adresa, asta este asset-ul important. Desigur, pornim de la faptul că suporterii înjură, acuză, ceartă, dar dacă vorbim despre Dinamo, sunt 2 aspecte. S-a dovedit că are un public fidel, manifestarea a fost și prin a pune bani, s-a format acest program incredibil DDB, unora le dă încredere în plus, arătă calitatea publicului și aderența.

Pentru unii oameni cu afacerile, cultura asocierii nu este așa de dragă oamenilor, ar vrea să stăpânească lucrurile, i-au făcut să nu se apropie, pentru unii e mai greu de înțeles fenomenul socios. Una din îngrijorările inițiale a fost să discut cu voi, să înțeleg cum sunteți, cât înțelegeți, ca să știm cum ne poziționăm noi, ca să vedem cum stau lucrurile.

Poți să vezi partea bună a lucrurilor, nu trebuie efort mare de voință, de două ori în istoria României, grupuri de cetățeni au strâns bani pentru ceva. Prima dată, când s-a făcut Ateneul Român în plină efuziune naționalistă și a doua oară, suporterii de la Dinamo. Am transformat asta în calitate și să le arăt, să le spun, ce mare lucru este asta, să ai o asemenea aderență, chiar dacă nu mai vin să investească.

Putem prezuma și o asemenea situație. Clubul și susținătorii unui club investesc când cumpără tricou, abonamente, bilete, ei susțin și prin astfel de mecanisme, nu trebuie să pună și banul cash. Vor fi discuții în funcție de modul în care se va constitui investitorul la Dinamo, vor fi discuții, dar eu cred că vor fi discuții rezonabile. Ambele părți își vor găși răspunsurile și calea, nu văd o problemă și nici nu aș da o rețetă. Prin discuții se va ajunge la lucruri raționale, suporterii sunt un bun incontestabil.

Vlad Iacob ce le arată jucătorilor cu care negocia, meciuri de fotbal? Nu, le arată galeria lui Dinamo, trimițându-le articole despre galeria lui Dinamo, să înțeleagă în ce vine, în ce atmosferă, susținere. Suporterii dau bani în insolvență, tu Vlad, Mureșan, trebuie să convingi pe cineva să îți dea jucătorul, să semneze cu ține. Jucători buni, veniți liber de contract”, a spus Dorin Iacob la Ultras Dinamo.

Citește și:

Unicul David Popovici. A sărbătorit cu pizza și anunță: ”O să-mi bat recordul”

Previous Visul dinamoviștilor se năruie
Next Dinamo a adus un mijlocaș central

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *