Cum i-a păcălit Cortacero pe toți: ”Nu am știut”


Pablo Cortacero a venit în România să pună bețe în roate fanilor care fac eforturi supraomenești pentru a salva clubul din Ștefan cel Mare. Acționarul majoritar a împărțit promisiuni tuturor celor pe care i-a întâlnit în România, dar pe jucători i-a păcălit. Deși a încercat să-i mintă prin mesaje în ultimele săptămâni că vor primi banii, nu i-a informat și că vine în București.

”Din păcate nu am știut că va veni Cortacero, nu credeam că vine aici, am fi încercat să avem o discuție cu el. Noi am jucat duminică și apoi am plecat în vacanță.

Noi ce am putut să facem, am făcut, ne-am antrenat și am jucat, în rest ce să zic, nu suntem în Vestul Sălbatic ca să apelăm la alte mijloace”, a explicat Paul Anton pentru digisport.ro.

Culmea e că Pablo Cortacero a venit duminică în România, informație prezentată de doardinamo.ro în exclusivitate, dar nu a vrut să dea ochii cu jucătorii ”câinilor” pentru că știa că nu va trimite niciun ban și ei vor face sărbătorile fără bani în conturi, exceptând cei transferați de către suporteri prin Program DDB.

Citește și:

Când trăiești pentru Dinamo: ”Tot ce vreau de Crăciun e o salvare”

Previous Când trăiești pentru Dinamo: ”Tot ce vreau de Crăciun e o salvare”
Next Cortacero are ultimatum: "Până atunci"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *