Cum i-a influențat Dan Nistor pe cei de la Craiova să nu facă o schimbare importantă


-->
Dan Nistor este vedetă în Liga 1, dar mai nou și în lumea politicii. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a vorbit despre căpitanul lui Dinamo astăzi într-o conferință de presă prin care justifică de ce nu are de gând să schimbe gazonul pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

”Mă confrunt cu două probleme: una juridică, cum îl schimb ca ulterior să nu avem probleme cu legea după ce l-am schimbat, pentru că lucrurile se uită, iar a doua problemă este legată de calitatea gazonului, și anume cu ce gazon îl înlocuiesc.

Am avut un caiet de sarcini pregătit, realizat de consultantul care face consultanță pentru gazonul de pe Național Arena și care a schimbat gazonul acolo. Sincer să fiu, mie nu mi-a plăcut, și l-am auzit pe fotbalistul Dan Nistor care spunea ”domne, mai bine jucăm în Ștefan cel Mare”. Ori când mă duc să schimb un gazon cu 250.000-280.000 de euro și mă trezesc că e la fel ca primul, nu vreau să fac această greșeală. Poate să mă înjure oricine, nu îl schimb acum, chiar dacă toată lumea dorește acest lucru. Sunt printre cei mai mari susținători ai schimbării acestui gazon, însă nu trebuie făcut cu grabă”, a declarat Genoiu într-o conferință de presă.

Citește și:

Un fost fotbalist vrea să joace la Dinamo. Ce șanse are

Previous Un fost fotbalist vrea să joace la Dinamo. Ce șanse are
Next Ce-au pățit Ropotan și Pulhac după ce au cântat ”Steaua e numai una”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *