Cum a fost primit Gnohere aseară în vestiarul lui Dinamo


După ce echipele au intrat la cabine și-au discutat cu reprezentații posturilor deținătoare de drepturi, fotbaliștii s-au îndreptat spre autocare, aflate în curtea Arenei Naționale. Înainte de a ajunge la autocar, Harlem Gnohere, a decis să meargă în vestiarul lui Dinamo, însă acesta nu a fost lăsat de oamenii de securitate angajați de clubul din Ștefan cel Mare, scrie gsp.ro.

„Hei, hei! Lăsați-l pe «Bizon» să meargă! E fostul lor coleg, cum să nu-l lăsăm”, a fost mesajul transmis de Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, care i-a deschis drumul lui Eddy spre foștii lui colegi.

Acesta a intrat în vestiarul „câinilor” moment în care toți cei prezenți în cabină au început să râdă zgomotos de atacantul de 29 de ani! L-au udat cu apă și l-au dat afară din vestiar, dar distracția a continuat pe culoarul din dreptul vestiarului.

Mai mulți dinamoviști i-au sărit în spate, iar Cerniauskas, Romera și Palici, i-au dat prietenește câteva palme peste față și peste ceafă.

După ce-au discutat preț de câteva minute, Antun i-a dat tricoul din derby fostului său coleg, pe care acesta l-a îndesat în rucsac. Apoi, francezul a plecat spre autocar însoțit de Claude Dielna, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

În ianuarie 2017, Harlem Gnohere, a decis să plece de la Dinamo și să semneze cu FCSB, Gigi Becali plătind 200.000 de euro în schimbul transferului acestuia.

Citește și:

Sfatul lui Andone pe Contra privind negocierile cu Dinamo

Previous Echipa de handbal a schimbat data din semifinale pentru suporteri
Next Sfatul lui Andone pentru Contra privind negocierile cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *