Cum este prezentat Ionuț Nedelcearu de italieni


Ionuț Nedelcearu este lăudat în cel mai frumos mod de către italieni. El este prezentat la rubrica ”talentul zilei” pentru tuttomercattoweb.com, site-ul italian care încearcă să remarce în fiecare zi câte un tânăr jucător, care ar putea evolua la nivel înalt în viitor. Fundașul lui Dinamo este văzut de jurnaliștii respectivei publicații online drept unul dintre jucătorii care ar putea pune umărul la reconstrucția echipei naționale.

”Ionuț Nedelcearu este una dintre promisiunile fotbalului românesc, care, după un deceniu de anonimat, speră să se întoarcă în curând la un nivel bun. Convocat deja la echipa națională, el ar putea fi o variantă pentru reprezentativei datorită calităților sale: are o bună poziționare și anticipează foarte bine mișcările adversarului.

Jucătorul născut în 1996 al lui Dinamo București poate deveni un element important în reconstrucția echipei naționale, asta și datorită versatilității sale”, notează italienii de la Tuttomercatoweb despre fundașul central al lui Dinamo, pe care îl compară cu Vlad Chiricheș.

În vârstă de 21 de ani, Nedelcearu este cotat la 1,5 milioane de euro pe site-ul transfermarkt.de. El a jucat deja în peste 90 de meciuri pentru Dinamo, în toate competițiile, dar încă nu a debutat pentru prima reprezentativă a României.

Nedelcearu este al treilea jucător român din ultimele trei zile care este remarcat de italieni în rubrica ”Un talento al giorno”, după ce, luni, aceștia l-au analizat pe Florinel Coman, iar, marți, pe Dorin Rotariu.

Citește și:

EXCLUSIV Velodromul, un adevărat depozit unde tabloul lui Patzaichin e aruncat!

-->
Previous Mutu: ”Lipsă de respect. Acum vă dați seama”
Next VIDEO Ce gest anti-Dinamo a făcut Golofca

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *