Cum este descris noul atacant de la prima echipă


Dinamo are de luni un nou jucător la antrenamentele primei echipe, și anume Giani Stere. Acesta are 21 de ani, este un vârf de careu, de picior drept, înalt de 1,85 de metri. A mai jucat la ACS Poli Timișoara, la Snagov și la Concordia Chiajna. În cele 19 partide la nivelul Ligii a doua a marcat de 2 ori. La sfârșitul anului 2018, tânărul marca pentru bănățeni un gol extrem de spectaculos, din foarfecă, în meciul cu Farul(3-0).

Marius Nicolae a intrat astăzi la Digi Sport și a vorbit despre Geani Stere.

„Giani Stere este un jucător adus de Dinamo II în urmă cu câteva zile, așa cum noi la prima echipă aducem săptămânal jucători de la echipa a doua ca să se antreneze cu prima echipă, exact pasul acesta l-a făcut și Giani Stere. Urmează ca Ionel Gane să decidă dacă în meciurile următoare va face parte din lotul primei echipe pentru un meci oficial”, a spus Marius Nicolae, pentru Digi Sport.

Astfel, tânărul fotbalist se alătură listei de fotbaliști eligibili pentru regula U21. Din ea mai fac parte Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Geani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Andreas Mihaiu, Cătălin Măgureanu și Robert Moldoveanu.

captura foto: digisport

Citește și:

Marius Nicolae nu iartă: „N-au caracter”

 

-->
Previous Mario Nicolae despre transferuri: "Se vorbește"
Next Acționarii lui Dinamo vin cu un anunț MARE

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.